UNA NOVA VIDA PER UNA GOSSETA




Al delta de l'Ebre, un dia passejant vam trobar una gosseta en moltes males condicions, estava en una petita gàbia al bell mig de les hortes. Tota la gàbia era plena d'excrements i pixum i la casseta de ciment la tenia tota bruta i humida.

La gossa tenia el pèl amb molts nusos i brut. La cara tenia alguna cicatriu i moltes lleganyes als ulls. Estava completament sola sense ningú i sense rebre cap mena de cura. Mai vam veure menjar i l'aigua sempre estava bruta igual que els recipients.



La situació ens va afectar i preocupar i pensaren que no podíem deixar-la així. Vam decidir que faríem avís al SEPRONA, per denunciar la situació de la gosseta. la mare va contactar amb SEPRONA, ens van respondre ràpidament. Ens van explicar que la gosseta es deia Cati, tenia  sis anys i ja coneixien el cas. Feia un any havien parlat amb el propietari i aconseguiren algunes millores entre elles la col·locació del xip, però encara els preocupava l'estat de la gossa.


Nosaltres vam explicar el cas a una protectora de la zona que es va oferir a ajudar. Així SEPRONA, la protectora DeltaRescat i nosaltres vam treballar en equip.

Finalment se'n va aconseguir que el propietari cedís a la Cati perquè no es podia fer càrrec d'ella.

Així va ser dies després com la Cati pujava molt contenta i feliç al cotxe del DeltaRescat. Una nova vida per ella començava.





Després d'uns dies en van informar que tot anava perfectament, ja estava vacunada i en tractament per la infecció d'oïdes.
Hem rebut un vídeo d'ella jugant en el recinte de quarantena de la protectora, s'ho passava la mar de bé, aquí us deixem el vídeo.



Ara ja hi és a una casa d'acollida, esperant que algú l'adopti. Oi que és bonica? Molta sort Cati!



Aquí us deixem l'enllaç de DeltaRescat perquè com veieu sempre és important col·laborar amb les protectores d'animals https://www.facebook.com/Associació-DeltaRescat-769677783157638



ARIAN