QUÈ ÉS ARIAN?

 




A l'estiu de 2020 el van passar al Delta de l'Ebre van gaudir molt de la natura vam observar la fauna i el cicle de l'arrós. També vam tornar a constatar que a la zona hi havia molts animals abandonats i gossos maltractats en gàbies i lligats tot el dia.
Quan vam tornar a Barcelona van continuar intentar mantenir el vincle que teníem amb la natura per això  tots el caps de setmana que podíem sortíem a la muntanya, al parc natural del Montnegre i Corredor i a Collserola. Quan no podem sortir de la ciutat pel confinament  aprofitem la muntanya de Montjuïc que està a prop de casa, per continuar observant els animals i la flora del nostre voltant.  
En aquests  passejos  la meva germana i jo vam començar a pensar en  crear un blog per recollir les nostres vivències i sortides i ens vam  posar mans a l'obra.  ARIAN, el nom del nostre projecte naturalista vol recollir tot allò que ja hem fet i el que farem en el futur.  

ARIAN significa: 

A: d'animals perquè ens agrada molt i volem saber més dels seus costums,habitats etc.. 

R: de rescat perque ja hem fet i fem accions de rescat d'animals abandonats i en perill. 

I: d' investigacions perquè quan volem saber més o tenim dubtes ens posem a investigar amb els nostres prismàtics, microscopi, càmera i libres.

A i N :d'activistes de la natura perquè quan creiem que hi ha una cosa injusta ens  adherim a  campanyes per lluitar per un món millor i també si cal les podem crear nosaltres. 

Us convidem a donar un cop d'ull al nostre projecte de blog!



Martín i Maria     ARIAN